پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

برگزاری جلسه ستاد مرکزی اربعین برای بررسی مسائل اربعین 1402

یکصد و دوازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین در سالن پیامبر (ص) وزارت کشور و به ریاست رئیس ستاد مرکزی اربعین و همچنین با حضور استانداران استان‌های دخیل مرزی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصد و دوازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین در سالن پیامبر (ص) وزارت کشور و به ریاست «سیدمجید میراحمدی» رئیس ستاد مرکزی اربعین و همچنین با حضور استانداران استان‌های دخیل مرزی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، نمایندگان دستگاه‌های مختلف دست‌اندرکار اربعین، ضمن ارائه گزارش‌های خود از مصوبات نشست‌های قبلی، به بررسی نواقص و چالش‌های احتمالی برگزاری اربعین سالجاری پرداختند.

مهم‌ترین چالش‌های مطرح شده در نشست امروز، حول موضوعاتی از قبیل افزایش گیت‌های مرزی به ویژه در طرف عراقی، سردخانه‌ها برای ذخیره آب خنک و یخ (با توجه به تقارن اربعین با فصل گرما)، بیمه زائرین، ثبت‌نام در سامانه سما و اطلاع‌رسانی رسانه‌ها، بازدیدهای مستمر و گزارش‌گیری برای رفع کاستی‌ها، پیش‌بینی‌های لازم برای خدمات شهرداری‌ها در خارج از حریم شهری و پیش‌بینی پارکینگ برای خودروهای شخصی زائران، بود.

در ابتدای این نشست، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام، علی‌اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان و محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه و همچنین معاون استاندار آذربایجان غربی به بیان مسائل و اقدامات انجام شده پرداختند و خواستار هماهنگی دستگاه‌ها و کمیته‌های ستاد مرکزی اربعین برای برطرف شدن فوری آن‌ها شدند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان این نشست، در جمع خبرنگاران به تشریح موارد مطرح شده در این نشست پرداخت./فارس

ارسال نظر